Crema antitaques pigment perfecte 50 ml. Torna a lluir una pell lluminosa.

Amb Goodwhite com a principal component, és una crema molt apropiada per a homogeneïtzar, aclarir la pell i reduir les pigues, taques, melasmes... L'efecte Goodwhite aconsegueix un efecte blanquejant amb resultats en dos mesos i proporcionant un to de la pell més homogeni i menys obscur. En poc temps gaudirem d'una pell lluminosa.

Más info

Ambolo Cosmètica Mediterrània. AMBOLO és sinònim de benestar, de pau i de bellesa i en AMBOLO cosmètica mediterrània pensem que la bellesa és una herència de totes i tots, i que aquesta bellesa es transmès a través de la salut, la felicitat i l’estima personal. El nostre cos i... Más

36,94€

Goodwhite és una molècula testada que redueix l’activitat de la tirosinasa en funció de la seua concentració, la qual cosa està vinculada a una disminució de melamina. MODE D'ÚS: Unifica i il·lumina la pell, aplica’t amb un suau massatge circular, en poc temps s’obté una pell lluminosa. Aconsellem aplicar primer un peeling per a potenciar els resultats del tractament. Utilitza la crema en la cara, el coll i l’escot amb la pell net i seca. També és pot aplicar el producte en zones específiques com taques. Evitar el contacte en els ulls i les mucoses nasals.