Sèrum regenerador contorn d'ulls 15 ml. Millora la lluminositat de la mirada.

Este sèrum utilitza la vitamina C i l'Hyalurance per a mantindre la bellesa de la pell. És un corrector dermatològic de les arruges del contorn d'ulls, que redueix l'aparició de les línies fines d'expressió, bosses i ulleres. També conté extracte de té verd, de centella asiàtica, de regalíssima, de romer i àcid salicílic. Tot i que es pot emprar tot l'any, és molt recomanable per als mesos d'hivern, quan rebem menys quantitat de sol.
Más info

Ambolo Cosmètica Mediterrània. AMBOLO és sinònim de benestar, de pau i de bellesa i en AMBOLO cosmètica mediterrània pensem que la bellesa és una herència de totes i tots, i que aquesta bellesa es transmès a través de la salut, la felicitat i l’estima personal. El nostre cos i... Más

20,62€

TECNOLOGIA: La forma més efectiva de mantindré la bellesa natural de la pell és utilitzant la vitamina C de manera tòpica. Es recomana la seua aplicació per ser un excel·lent actiu natural que preveu i corregeix els signes de l’envelliment, restableix l’equilibri de la pell i la manté lluminosa i bella. També és molt eficaç en pells amb acné al previndre i reduir lesions. FUNCIONAMENT: La vitamina C intervé en el procés de transformació de la prolina en hidróxidoprolina, constituent essencial del col·lagen. L’augment local d’aquesta vitamina significa afavorir de forma significativa la producció de col·lagen i verifica una millora de l’elasticitat cutània i una major resistència de la paret dels vasos capil·lars. Per un altra banda neutralitza els radicals lliures i regenera la vitamina E, les dos accions disminueixen la formació dels peròxids que són substàncies que originen l’envelliment cutani. A més a més, la vitamina C aplicada localment preveu la formació de possibles problemes cutanis deguts a l’ADN o per la radiació UV. MODE D'ÚS: Distribuir suaument per la banda de baix de la cella, la parpella superior i l’àrea completa del contorn d’ulls. Evitar el contacte directa amb l’interior dels ulls.