Lifting immediat 3 ml. En tan sols 2 minuts et veuràs amb menys arrugues

Un sèrum potent d'efecte lifting immediat que oculta ràpida i espectacularment les arrugues i línies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'Avena Sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens.
Más info

Ambolo Cosmètica Mediterrània. AMBOLO és sinònim de benestar, de pau i de bellesa i en AMBOLO cosmètica mediterrània pensem que la bellesa és una herència de totes i tots, i que aquesta bellesa es transmès a través de la salut, la felicitat i l’estima personal. El nostre cos i... Más

14,01€

TECNOLOGIA: El Lifting immediat conté la eficiència del lifting immediat, i a més a més un efecte reductor de les arruges a llarg termini. 1. Amb l’efecte Lifting immediat la pell guanya a l’instant un aspecte amb menys arrugues. En 2 minuts es pot veure un nou nivell de perfecció i fermesa a la pell. El contorn facial es veu més ferm, terç i definit. Amaga les bosses dels ulls en temps record. 2. En 4 setmanes la pell està més tersa i recupera la seua fermesa i elasticitat. El 72% de les voluntàries van mostrar una reducció significativa de les línies d’expressió. MODE D'ÚS: S’ha d’ajustar LIFTING IMMEDIAT segon el tipus de pell. S’utilitza com a toc final de perfecció després del maquillatge per allisar les arrugues més profundes o per aconseguir un efecte lífting immediat abans d’aplicar maquillatge. S’utilitza una quantitat molt menuda del producte, una gota en cada zona a tractar, ja que és una fórmula concentrada i els resultats requereixen la quantitat de producte exacta. Aplica una gota en el tou del dit i distribueix amb lleugeres pulsacions sobre la zona amb arrugues. No s’ha de refregar, s’ha de deixar que es seque completament i actuarà immediatament, quan més ràpid es seque millor. Si decideixes aplicar-ho abans del maquillatge espera al menys 5 minuts per a que l’absorció del producte siga total. Si la quantitat utilitzada es massa, apareixerà un residu blanc sobre la pell, utilitza un coto-en-pel banyat per a retirar-ho.