Sabó artesanal de romer i argila roja de Menorca. Efecte tranquilitzant i purificant d'origren illenc. Pell mixta i grassa.

El romer fomenta la circulació de la sang i té un efecte antiinflamatori i asèptic es recomana per a l’acne, mala circulació i cel·lulitis. L’argila roja és tranquil·litzant i purificant i es recomana per al tractament de pell grassa a més a més té un lleuger efecte exfoliant. El sabó d’Ambolo de romer i argila roja és ideal per a pell mixtes o grassa.
Más info

Ambolo Cosmètica Mediterrània. AMBOLO és sinònim de benestar, de pau i de bellesa i en AMBOLO cosmètica mediterrània pensem que la bellesa és una herència de totes i tots, i que aquesta bellesa es transmès a través de la salut, la felicitat i l’estima personal. El nostre cos i... Más

4,92€

SUGGERIMENT: Suarda la pastilla en un lloc sec i fresc, la humitat és el pitjor enemic del sabó natural. En un entorn humit el sabó es fa blanet i es gasta més ràpidament. Per a mantindrer seca la pastilla de sabó col·loca-la en una sabonera on l’aigua puga escorres amb facilitat. Per a aconseguir una espuma abundant frega la pastilla amb una manopla o una esponja. FAQS De què estan fets els sabons Ambolo? La base són olis i grasses vegetals de primera qualitat, aigua destil·lada i sosa càustica. Segons la seua composició pot portat ingredients exclusivament naturals com la seda, llet, argiles, flors, olis essencials, pigments de plantes i llavors. Què NO s’utilitza mai en l’elaboració dels sabons Ambolo? - Oli o grasses reciclades - Oli i grasses sintètiques com la parafina, ni altres derivats del petroli. - Perfumes, olis perfumats i aromes sintètiques - Grasses d’origen vegetal - Colorants com el blavet u altres colorants químics, ni tan sols alimentaris. - Conservants químics ( excepte la vitamina E, tocopherol). - Additius químics com, el bòrax o agents tensioactius. - Olis essencials provinents de fustes tropicals en perill, com el sàndal o el pal de rosa. Les pastilles de sabó d’Ambolo encara contenen sosa càustica? No, durant els procés de la saponificació, tota la sosa càustica crea una emulsió amb les grasses i l’aigua que es transforma amb sabó. No queda residus d’ella. És més les receptes dels nostres sabons preveuen un excés de lípids entre un 5% i un 10%. Això vol dir que es calcula la quantitat de sosa càustica necessària per a saponificar un 90% i un 95% dels olis i les grasses. La quantitat restant d’oli i grasses es queda en el seu estat natural, sense saponificar. Per tant, ni un mil·límetre del lleixiu s’escapa de la saponificació.